Fardo Dopstra Fotografie
fotograaf groningen sunset session
 fotograaf groningen betrouwbaar
Kinderfotografie Groningen Zeist
Familiefotografie Drenthe Appelscha
Familiefotograaf Groningen en Drenthe
Engagement shoot Drenthe
Sweet sixteen fotoshoot Friesland
Teenage fotoshoot Stihl eindexamenfoto
Familiefotograaf Bakkeveen
Fotoshoot Bakkeveen
Fotoshoot Leeuwarden
Gezinsfotografie Groningen Drenthe
Portretfotograaf Groningen
Fotoshoot Manege
Fotograaf Friesland Leeuwarden
Fotoshoot melkbad
Love Shoot Kale Duinen Appelscha
Fotograaf Groningen 5
Familiefotografie Assen
Fotograaf Assen

Hoewel het tegenwoordig heel makkelijk (en leuk!) is om foto's te maken met je iPhone of andere mobiele telefoon, is het waardevol om portretfoto's te laten maken door een fotograaf.

Hoe vaak komt het niet voor dat op de gezinsfoto moeder ontbreekt omdat zij de foto's maakt op vakantie? Om wat voor reden dat ook is, moeders, die vakantiefoto's worden door de kinderen nog vaak bekeken, en het is toch het mooist als ze zich die leuke trip herinneren als een trip met jou?

Foto's zijn in mijn optiek een stuk nalatenschap. Je neemt en bewaart ze niet alleen voor jezelf, maar je legt ook je reis door het leven samen vast. Die foto gemaakt met een professionele camera en een goede lens is een welkome aanvulling voor die verzameling selfies. Het is ook heel leuk om zo'n foto cadeau te doen aan iemand die alles al heeft, je opa of oma bijvoorbeeld.

Ik ga graag met je naar buiten om iets leuks te doen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je het leukst op de foto staat als je plezier hebt. Dus ja, neem me mee naar de plek van jullie eerste picknick samen, of lekker naar het bos met de kinderen om in de herfstbladeren te spelen, of met de hond naar het strand en eindeloos ballen gooien (als ik op mijn buik in het zand moet om de perfecte foto van jullie te maken: ik ken geen gêne en heb een wasmachine dus dat is geen bezwaar).


©2019 Fardo Dopstra