Fardo Dopstra Fotografie
Fotoshoot Groningen boeken
Sweet sixteen fotoshoot Friesland
Portretfotograaf Groningen
Fotograaf Assen
Fotoshoot melkbad
Betrouwbare kinderfotograaf Groningen
Fotoshoot Bakkeveen 2
Familiefotograaf Groningen en Drenthe
Kinderfotografie - hervormde kerk Westergeest
Familiefotograaf Bakkeveen
Fotoshoot Leeuwarden
Fotoshoot Manege
Fotograaf Groningen 5
Engagement shoot ervaringen
Fotoshoot met je kat
Kinderfotografie bos
Documentaire fotograaf Groningen
 fotograaf groningen betrouwbaar
Teenage fotoshoot Stihl eindexamenfoto
Fotograaf Friesland Leeuwarden
Love Shoot Kale Duinen Appelscha
Fotograaf Lauwersoog
Engagement shoot Drenthe
Love Shoot zonsondergang
Personal Branding Fotografie voor Ondernemers
Cadeau Sweet Sixteen
Home »
Portretfotografie

Fotograaf Groningen

Zoek je een portretfotograaf in Groningen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik ben Fardo en ik maak sprankelende foto's van levensgenieters.

Foto's voor CV

Misschien heb je een foto nodig voor je CV en LinkedIn. Meestal maak ik zulke foto's buiten, of op jouw werkplek. Dat kan je werkplaats of winkel zijn, het bos waar jij als wandelcoach werkzaam bent, of als je wilt 'gewoon' een witte muur als het clean en zakelijk moet. Ik help je graag een gezicht te geven aan jouw visitekaartje zodat je goed contact legt met potentiële klanten en werkgevers. Regel je shoot door me een berichtje te sturen!

Fotograaf voor personal branding en beeldbanken

Voor een aantal ondernemers maak ik beeldbanken voor hun website en social media. Heel leuk, om te laten zien hoe jij werkt en om jou zichtbaar te laten zijn op je socials. Je kunt een losse shoot boeken voor kline, middelgrote en grote beeldbanken, en je kunt een jaarabonnement nemen met in ieder seizoen een shoot met beelden. Dan heb je nooit meer het probleem dat je geen materiaal hebt om te posten, en heb je ieder kwartaal je website fris. Je kunt me een bericht sturen om je wensen en ideeën te bespreken.

Foto's datingsite

Heb je een profiel op een datingsite en wil je daar goede foto's op zetten? Ik maak regelmatig foto's voor mensen die zichzelf leuk willen presenteren op hun dating profiel. Een mini shoot is vaak al voldoende maar je kunt natuurlijk ook voor een uitgebreidere sessie gaan, waarin we jou en je interesses mooi in beeld brengen. Regel eerst een date met mij en mijn camera!

Foto's van jezelf cadeau geven

Een foto van jezelf is een prachtig cadeau voor: ouders, grootouders, andere geliefden, en niet te vergeten jezelf.... Update hun fotolijstjes of hang iets moois van jezelf aan je eigen muur! Doe het jezelf cadeau om een mijlpaal te vieren, voor een speciale verjaardag, of omdat je het niet meer kunt verdragen dat je moeder nog steeds die lelijke schoolfoto op de schoorsteenmantel heeft staan. Vul het contactformulier in en we regelen het!

Copyright © Fardo Dopstra 2021