Fotoshoot Groningen boeken
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Portretfotografie

Fotoshoot Groningen boeken

Fotoshoot Groningen boeken

Wil jij een cadeau voor jezelf, heb je dan al eens gedacht aan een fotoshoot? Iets moois maken voor jou zelf, een super voorbeeld van self care. Uiteraard kun je het resultaat ook cadeau geven, maar de ervaring is voor jou.

Fotoshoot in de natuur

Met Sanne gingen we de natuur in. Een fotoshoot in de natuur is een prima manier om jezelf wat (adem)ruimte te geven. Deze fotoshoot was onderdeel van Project M, een project dat ik deed met twaalf fantastische dames. Zij varieerden in leeftijd van 16 tot 64 jaar.

Natuurlijk licht fotograaf?

Voor mij wint naar buiten het eigenlijk altijd van binnen fotograferen. Niet omdat ik geen flitser heb (een tas vol heb ik) of omdat ik niet weet hoe ik met een flitser moet omgaan.Persoonlijk heb ik zelfs een hekel aan de term natuurlijk licht fotograaf omdat die vaak gebruikt wordt als excuus om je techniek met extern licht niet op orde te hebben. Met een flitser en een softbox kun je precies natuurlijk licht nabootsen, het vergt wat meer skills. Nee, ik hou van naar buiten gaan omdat ik hou van naar buiten gaan. De helende werking van de natuur is een cadeau voor jezelf, en wie heeft er als goede voornemen meer bewegen, wandelen, en meer frisse lucht?

Boek een fotoshoot

Wil je net als Sanne genieten van het mooiste licht (dat was een cadeautje van Moeder Natuur) en wil je een cadeau voor jezelf en iemand van wie je houdt? Boek een fotoshoot. We beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen!

Location: Groningen.

Keywords: doorschijnende jurk, Fotograaf Groningen (20), Fotograaf Groningen boeken, fotoshoot groningen (4), Fotoshoot Groningen boeken, Gitariste, Project M.

Copyright © Fardo Dopstra 2021