Betrouwbare kinderfotograaf Groningen
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Portretfotografie

Betrouwbare kinderfotograaf Groningen

Kinderfotograaf Groningen

Als je een kinderfotograaf zoekt in Groningen, zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Zo zorg je voor de beste ervaring tijdens de fotoshoot.


1) Kies een fotograaf bij wie je je op je gemak voelt.

Onze filosofie is dat je een arm of een been voor een mooi plaatje kunt poseren. Maar eigenlijk fotograferen we de binnenkant. Zorg ervoor dat je een fotograaf kiest bij wie je je op je gemakt voelt. Kies iemand die de tijd neemt zodat je even aan elkaar kunt wennen en iemand die de sociale vaardigheden heeft om goed met mensen om te gaan. Als je je op je gemakt voelt, ben je ontspannen. Dat zie je altijd terug in je lichaamstaal, en dus op de foto's.


2) Kies een omgeving waar iets te doen is

De locatie van je fotoshoot is van belang. Bij kleine kinderen adviseren we een locatie die ze kennen. Dat voelt vertrouwd en dan is de hele ervaring met een fotograaf en een camera al een stuk minder eng.

Het is ook leuk als er iets te doen is. Dat hoeft geen georganiseerd entertainment te zijn. Spencer hier had het naar zijn zin omdat hij in de rioleringsbuizen kon kruipen die klaar voor gebruik langs de straat lagen. Je kunt ook denken aan een gebied in de natuur waar je kunt wandelen, een boom waarin je kunt klimmen, et cetera.


3) Plan een activiteit in

Op het kruisje staan en in de camera lachen willen de meeste kinderen wel 1 keer doen. Maar daarna is dat allang niet leuk meer. En als je kind het leuk vindt, worden het leuke foto's. Dus ga insecten bekijken met een vergrootglas. Ga vliegeren. Neem een bal of het favoriete speelgoed van het moment mee. Een mooi voorleesboek en lekker zacht kleed om op te liggen kan ook.


Klik hier om een sessie in te plannen, Erik en ik zijn je graag van dienst!

Ja, ik wil leuke foto's van (mij en) mijn kind / kinderen!

Location: Groningen.

Keywords: Fotograaf Groningen (20), fotoshoot groningen (4), Groningen (17), Kinderfotograaf Groningen.

Copyright © Fardo Dopstra 2021