Fotoshoot met je kat
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Portretfotografie

Fotoshoot met je kat

Fotoshoot met je kat

Het zal niemand verbazen dat ik enthousiast word als ik een mailtje krijg met de vraag: is het bij jullie ook mogelijk om een fotoshoot met je kat te doen? JA! ALTIJD!

Kattenfotograaf en kattenliefhebber

Toen ik voor het eerst serieus een camera oppakte en besloot te leren fotograferen, waren katten mijn eerste onderwerp. Heck, ik heb uiteindelijk zelfs een fotoboek over mijn eigen kat gemaakt. Sindsdien heb ik vele foto's gemaakt voor mensen die een professionele foto van hun kat wilden. Die kattenfoto's hebben ertoe geleid dat Erik en ik bruiloften zijn gaan fotograferen.

Dierenfotograaf

Als dierenfotograaf kijk ik naar wat het dier dat op de foto gaat, prettig vind. Voor katten komen we aan huis: deze opperwezens hechten meestal aan hun territorium. Bovendien levert het ze stress op als je ze daar uit haalt. Als ze aan ons gewend zijn, maken we mooie portretten. Zonder, maar toch ook met de baas of bediende. Over tien jaar is zo'n foto nog meer waard dan nu. Persoonlijk houd ik ervan om ook foto'ste hebben waarop de relatie en de interactie tussen mens en kat te zien is.

Of jouw kat nu speels is zoals deze op de foto, of een spinnende luie slaapkop: we krijgen 'm zeker goed in beeld.

Location: De Wilp, Groningen, The Netherlands.

Keywords: Dierenfotograaf, Fotograaf Groningen (20), Fotoshoot (7), Fotoshoot met je kat, Kattenfotograaf.

Copyright © Fardo Dopstra 2021