Familiefotograaf Groningen en Drenthe
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Portretfotografie

Familiefotograaf Groningen en Drenthe

Fotoshoot broers Drenthe

Deze twee broertjes, het zijn kleuters, zien wij jaarlijks. Ze weten dat een fotoshoot met Fardo en Erik ontspannen is. Ons doel is plezier maken en dat weten ze maar al te goed. Tijdens de shoot hoeven ze niet te poseren. Wij houden van ongeposeerde foto's.


Close-up foto side-by-side

Voor deze foto moesten de jongens wel even stil staan, Het hoofd tegen dat van je broer aan houden op precies de juiste plek was nog best moeilijk. Gelukkig kon ik tijdens de fotoshoot op de Kale Duinen in Appelscha even de hulp van papa inroepen. Hij hield de hoofden vast terwijl ik met de jongens in gesprek bleef. Toen konden we deze mooie close-up foto maken.


Ontspannen fotoshoot

Heb je zin in een ontspannen fotoshoot? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Deze foto is genomen aan het eind van de fotoshoot. De kinderen mogen rennen. Ze mogen vliegeren. Ze mogen rondrennen en ravotten. Zo blijft het leuk. En blije kinderen = leuke foto's.


Familiefotografie Drenthe

Deze shoot was een gezinsshoot. Het ging niet alleen om foto's van de kinderen. We zien zo vaak, en dat herinner ik mij van vroeger thuis, dan een ouder niet op de foto staat. Meestal is dat de moeder. Dus misschien wordt een foto als deze je nieuwe telefoonachtergrond, wij zetten je er ook als compleet gezin op. Want dat is belangrijk!


Fotoshoot Groningen en Drenthe

Wil jeeen fotoshoot in Groningen of fotoshoot in Drenthe? Stuur ons een berichtje! We kennen leuke plekjes waar je net als dit gezin met elkaar een leuke tijd kan hebben, en wij geven je een shortcut naar die nieuwe herinneringen mee in de vorm van prachtige foto's!

Location: Kale Duinen, Appelscha.

Keywords: Drenthe (5), familie, familiefotograaf (4), fotograaf (4), Fotoshoot (7), Groningen (17), Kale Duinen (5), Side by side.

Copyright © Fardo Dopstra 2021