Fardo Dopstra Fotografie
Fotoshoot Bakkeveen
Fotografie baby newborn fotografie
Kinderfotograaf Groningen
Family Documentaire fotografie
Kinderfotografie Friesland
Fotograaf Groningen fotoshoot familie
Kinderfotografie Groningen Zeist
Familiefotografie Drenthe Appelscha
Gezinsfotografie Groningen Drenthe
Home »
Familiefotografie

Waarom familiefotografie?


Waarom familiefotografie? De herinneringen van morgen worden vandaag gemaakt.

Think about it. Als je het belangrijk vindt om tijd te reserveren voor je gezin en verdere familie, dan vind je het waarschijnlijk ook de moeite waard om dat eens te laten vastleggen. Dat clubje mensen en jullie connectie is uiteindelijk waar het om gaat.

Mijn moeder grapte vaak dat het feit dat er vakantiefoto’s zijn, bewijs is dat zij mee was. Welke foto’s heb jij van het gezin waarin je opgroeide? Welke vind je waardevol? Heb je foto’s waar het hele gezin op staat?

De foto’s van jullie sessie zie je straks dagelijks. Kinderen die elke dag langs een serie foto’s van het gezin de trap af lopen, voelen zich geborgen binnen die groep. Daarnaast is het leuk om samen een foto- album te bekijken.

Familiefotografie wordt, naarmate de tijd verstrijkt, meer waard.


Familiefotografie Groningen

Ben je op zoek naar een adres voor familiefotografie in Groningen, Friesland, Drenthe? Ik vind het super om families vast te leggen hoe ze zijn, in welk seizoen van het leven ze ook verkeren. Of je nu een jong gezin hebt, of je kinderen al pubers zijn, of je bent op zoek naar een grotere fotoshoot met meerdere gezinnen, of een fotoshoot met kinderen die al het huis uit zijn: je kunt bij ons terecht.

In deze blogs tref je voorbeelden van familiefotografie:

Familiefotografie Bakkeveen

Fotoshoot tantes en nichtjes in Joure


No nonsense familiefotograaf: relaxte familiefotograaf

Authentiek en ongedwongen. Je mag jezelf zijn, je mag plezier hebben. Er wordt wel vaak gelachen tijdens de fotosessie maar als je niet het type bent dat lachend in de camera kijkt, is dat ook prima.

In sommige gevallen krijg je wat aanwijzingen van mij/ons (Erik en ik fotograferen in het weekend vaak samen), maar het doel is altijd dat jij een serie foto’s krijgt met echte momenten en echte emoties. De tijd vliegt en ik bevries ‘m graag in een paar honderdste van een seconde.


Boek een fotoshoot voor je gezin!

Zorg vandaag voor die herinneringen van morgen. Vraag onze brochure familiefotografie aan en boek een fotoshoot die bij jouw gezin past.Copyright © Fardo Dopstra 2021