Fotograaf Lauwersoog
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Portretfotografie

Fotograaf Lauwersoog

Fotograaf Lauwersoog

Om jou helemaal centraal te stellen is een omgeving waar veel ruimte is, een schot in de roos. Met Dyan trokken wij naar de dijk bij Lauwersoog. Lauwersoog geeft prachtig uitzicht op het wad. Een simpel element als de dijk, of de lucht, of het wad zelf, is een prachtige omlijsting voor een portretfoto.

Fotoshoot Lauwersoog

De fotoshoot bij Lauwersoog laten plaatsvinden was een goede beslissing. Toen het licht mooi werd, stond onze klant op de dijk. De prachtige blauwe lucht vormde de achtergrond. Die paste erg goed bij Dyans outfit. Voor deze fotoshoot gingen we voor koele kleuren. Door het blauwe spijkerjack, en de rest van de kleding in neutraal zwart, wit en grijs, springt Dyan er uit en gaat alle aandacht naar haar. Precies wat we wilden met dit portret.

Favoriete locatie fotoshoot

Als je mij vraagt wat mijn favoriete locatie voor een fotoshoot is, dan houd ik zelf erg van duinen en zee. De dijk bij Lauwersoog bracht ons de zee. De uitgestrektheid van de waddenzee en dat je vanaf de dijk van alles kunt zien, maakt het ook interessant. Niet dat dat op de foto komt... Maar het plaatst de mens wel meer in de omgeving. Vanaf Lauwersoog kun je Dokkum zien liggen maar ook Terschelling en Ameland en Schiermonnikoog.

Location: Lauwersoog, Groningen, The Netherlands.

Keywords: Fotograaf Groningen (20), Fotograaf Lauwersoog, Fotoshoot (7), Fotoshoot Lauwersoog, Fotoshoot Student, Groningen (17), Lauwersoog, Portretfoto, Portretfotograaf (2).

Copyright © Fardo Dopstra 2021