Kinderfotograaf Groningen
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Familiefotografie

Kinderfotograaf Groningen

Judith en Pascal wilden graag op de foto als gezin. Het was hun gezamenlijke cadeau aan elkaar. Ze waren afgelopen 14 juli 5 jaar getrouwd. Het was dus deels een anniversary shoot, deels familiefotografie. Inmiddels zijn deze toppers namelijk niet meer met z’n tweeën. Jonathan is drie jaar oud, en hij was klaarwakker ‘s ochtends vroeg, toen we elkaar ontmoetten voor de fotoshoot.  Wat kon deze kleine jongen hard rennen! Mama werd met kusjes overspoeld door haar lieve mannen.

Een beetje meer over dit lieve gezin. Judith en Pascal zijn vijf jaar getrouwd. Hij heeft, naast voor zijn gezin, in zijn hart ook nog plek voor web developing. Zij is een superenthousiaste vocal coach met een eigen zangstudio. Jonathans slaapliedjes zijn dan ook van een hoog niveau 🙂

Tijdens de fotoshoot kon Jonathan prachtig spelen, bijvoorbeeld op deze grote stenen. Hij kon er al heel goed zelf bovenop klimmen, maar bij een extra steile hielp papa gelukkig! Hij had hartstikke veel plezier en dat vind ik als fotograaf voorwaarde nummer 1: als je gefotografeerd wordt, moet het leuk zijn. Dan sta je er namelijk leuk op. Bij kinderen is dat nog duidelijker dan volwassenen: het humeur spat van iedere foto af, dus we zorgen er samen voor dat dat goed is en goed blijft. 

Er werden ook nog slakken bekeken en Jonathan showde ons zijn Tarzan look. Kijk eens wat een spierballen! 🙂

De laatste stop voor een foto was bij de molen. Jonathan vond het wel erg jammer dat we er niet in konden. Misschien kan dat een volgende keer.

Location: Oudemolen.

Copyright © Fardo Dopstra 2021