Gezinsfotografie Groningen Drenthe
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Familiefotografie

Gezinsfotografie Groningen Drenthe

Gezinsfotografie Groningen Drenthe

Gezinsfotografie in Groningen en Drenthe is op zijn minste de helft van onze core business. En daar zijn we trots op! Groningen en Drenthe kennen zoveel mooie plekken, zoals de Kale Duinen in Appelscha.


Fotografie Drents-Friese wold

Deze fotoshoot in de Kale Duinen bij het Drents-Friese wold was eigenlijk gewoon eenleuk uitje voor het gezin. Een tof gezinsuitje ja. Wij waren er met de camera's, maar het doel was plezier maken. De Kale duinen bieden genoeg vertier voor een ochtend met je kinderen. Ook met jonge kinderen: het is een grote zandbak. Wij hebben allerlei spelletjes gedaan. De kinderen hadden allebei een vliegtuig mee. Er was genoeg ruimteom ermee te vliegen en ze te laten landen.


Familiefotografie voor het hele gezin

Bij een fotoshoot is het belangrijk dat iedereen er mooi op staat. Maar wat nog veel belangrijker is, is de interactie tussen jullie als gezinsleden. Hoe vaak staat iedereen op hetzelfde beeld? Vaak ontbreekt moeder op de foto. Mijn eigen moeder grapte meer dan eens dat het feit dat er foto's waren, bewijs was dat zij mee was op vakantie. Maar denk er eens over na: er komt een dag dat je kinderen er GOUD voor over hebben om iets in hun handen te houden waarop te zien is wat de rol van moeder in hun jonge jaren was. Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat kinderen hun herinneringen van voor hun zevende levensjaar de jaren erna kwijtraken. Hoe mooi is het dan dat je als kind (en later als volwassene) regelmatig een album op schoot kan pakken waarin je precies kan zien hoe leuk jullie een spel speelden met een kleed? Hoe je ouders de volle aandacht voor je hadden. Hoe jullie plezier maakten. Hoe jij je wereld groter maakte en het spannend maar ook erg leuk vond dat je in de lucht gegooid werd, en veilig weer opgevangen. En hoe je broer de handjes voor zijn ogen slaat omdat hij het nog een graadje spannender vindt dan jij.


Herinneringen van morgen worden vandaag gemaakt

Hoe tof is het om je kinderen dit te geven? Wacht niet langer. Geen excuses van 'als het maar goed weer is bij de fotoshoot', of 'ik wil vijf kilo afvallenvoor een fotoshoot'. Het gaat om hier en nu. Het gaat om elke dag dat je geniet met je kinderen en dat ze weten en dagelijks zien hoe geliefd ze zijn, dat je graag tijd met ze besteedt.

BOEK EEN FOTOSHOOT.

Location: Kale Duinen, Appelscha.

Keywords: Drenthe (5), familiefotograaf (4), Familiefotografie (4), Fotograaf Groningen (20), Gezinsfotograaf, Gezinsfotografie, Groningen (17), Kale Duinen (5).

Copyright © Fardo Dopstra 2021