Fotograaf Groningen fotoshoot familie
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Familiefotografie

Fotograaf Groningen fotoshoot familie

Fotograaf Groningen Fotoshoot Familie

Voor een extra leuke fotoshoot met de familie of het gezin is het belangrijk dat we een toffe activiteit ondernemen.


Ja, we maken een foto van dat jullie allemaal bij elkaar staan en in de camera kijken, voor oma die die foto ineen lijstje op de schoorsteenmantel gaat zetten. En erover opschept tegen iedereen die op visite komt. Want zij heeft de leukste (klein)kinderen.


Maar de leukste foto's zijn foto's waarop je iets doet waarbij je je vermaakt. Daarom waren niet alleen deze jongens blij dat hun ouders hun vliegers hadden ingepakt!


Vliegeren op de Kale Duinen

Erik lag op zijn buik te fotograferen terwijl de ouders ieder een vlieger omhoog hielden. Drie, twee, een: rennen! L en M renden hun korte beentjes uit het lijf. Ze waren helemaal enthousiast dat de vliegers de lucht in gingen. Even stilstaan, omkijken."Rennen" riep ik ze toe. "Kijk dan, hij gaat hoger, hoger!"


Emotie in een foto

Ik vind het schitterend om emotie in een foto te zien. Wij doen ons best om die emoties te vangen. Geen geforceerde glimlach, maar echt vastleggen dat jullie lol hadden. Als ik kijk naar het plezier dat deze twee kleuters hadden tijdens de fotoshoot, dan weet ik dat we iets goed doen. En dan weet ik dat dit soort fotoshoots de shoots zijn die ik wil doen. Dit zijn familiefoto's die over de jaren heen meer waarde (of meerwaarde, hoe je het maar bekijkt) zullen krijgen. Als kinderen deze foto aan de muur of in een album zien, voelen ze zich geliefd.


Ga je ook mee vliegeren, of heb je een ander leuk idee voor een fotoshoot? Boek een fotoshoot bij Fardo Dopstra.


Copyright © Fardo Dopstra 2021