Trouwen in Beetsterzwaag – Harm en Karin

Trouwen in Beetsterzwaag – Harm en Karin

Toen Harm zijn nieuwe school binnenliep, had hij niet verwacht dat hij in zijn nieuwe baan ook een nieuwe liefde zou ontmoeten. Toch bleek dat het geval. Karin was een van zijn collega’s.

Liefde hou je niet tegen. Die vier je. Dat was precies wat Harm en Karin deden, op 17 februari 2017 in het Lycklamahuis te Beetsterzwaag. De intieme trouwerij was natuurlijk niet compleet zonder hun nearest and dearest: hun familie en vrienden.

Getuigen

De kinderen van Harm en Karin hadden op deze dag ook speciale taken. Lisette bracht de ringen, die ze vlak voor de ceremonie in de Bruidskamer zorgvuldig had uitgepakt. Jelmer, die net achttien geworden was, was getuige, en ook Nynke had die eer. Kleine Nola (toen ze nog veel kleiner was, fotografeerden wij haar, hier zijn die foto’s) stal ondertussen de show en de harten – de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand maakte ze wel eens minder vrolijk mee. Sanne volgde vanuit Australië de bruiloft via Skype: Edward hield de laptop op schoot zodat zij deze mooie dag niet hoefde te missen, ook al zat ze aan de andere kant van de wereld.

Na de ceremonie (in het Fries) volgde een balkonscène. De bruid vond het wel wat hoog, maar het enthousiasme van de familie en vrienden die het pasgetrouwde paar aanschouwden, werd daar niet minder van: er werd hard gejuicht en geklapt op de grond.

Bij feest hoort taart. Die serveerden Harm en Karin thuis. Voor ze van deze lekkere versnapering genoten, namen wij nog een paar foto’s in en bij het Lycklamahuis.

Terwijl de gasten genoten van taart en koffie, wilde ik nog een ding vastleggen. Een mooi symbolisch detail, dat ik fotografeerde temidden van de vele vetplanten en cacti die Harm en Karin thuis hebben.

Harm en Karin: hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk!

 

Nog niet uitgezwijmeld? Bekijk dan deze love stories ook nog!

Bruiloft Stania State – Marco en Anna Marie

Trouwen in Groningen – Berthe en Peter

Trouwen Kasteel Heeswijk – Maciej en Els

Trouwfotografie Dokkum – Sineke en Jorn