Trouwfotografie Broerekerk – Patrick en Annemieke

Trouwfotografie Broerekerk – Patrick en Annemieke

Dit zijn Patrick en Annemieke. Ze vonden elkaar online, verloofden zich op IJsland, en ze kunnen samen de wereld aan. Op 3 – 3 – 17 (allemaal priemgetallen)  gaven ze elkaar het jawoord in Terhorne, in restaurant Het meer van Lenten: een ingetogen en heel leuke dag met de nodige humor, precies zoals het bruidspaar.

Wij begonnen de dag bij Patrick in Surhuizum, waar we een aantal awesome details vastlegden, zoals de ringen en deze geweldige manchetknopen die hij van Annemieke kreeg.

Patricks pak werd gebracht door Klaas van der Werff die de aankleedservice aan huis verzorgde. In een mum van tijd was Patrick klaar voor de grote dag.

Patrick kon nog op zijn gemak een kop koffie drinken, maar wij reden daarna meteen door naar  Annemieke: die was in het huis van haar ouders in Tzum. In deze oude kerk kwam de familie samen. De vlag hing uit voor deze feestelijke dag.

 

Annemiekes zus Froukje hielp haar de jurk aantrekken: een prachtig exemplaar met schouderbandjes. En mooi sieraad, stoere cowboylaarzen en een door Patricks moeder gemaakte ombre stola maakten de look compleet.

Patrick is grondig in wat hij doet. Hij sloot netjes de deur achter zich tijdens de zorgvuldig geplande first look (:

Er waren nog meer verrassingen, zoals deze heerlijke taart bomvol chocolade, die de moeder van de bruidegom gemaakt had. Ook de kleinste bruiloftsgasten waren er diep van onder de indruk.

 

 

De familie verzorgde soep en broodjes.  De kinderen luidden de klokkenstoel voor oom Patrick en tante Annemieke toen ze het huis verlieten, en daarna reden wij met het bruidspaar naar de Broerekerk in Bolsward om trouwfoto’s te maken.

Trouwfotografie Broerekerk

Er was namelijk op drie maart 100 % kans op liefde maar ook 80 % kans op regen. Het oorspronkelijke plan was om ergens in de natuur met bomen en water bij de hand, foto’s te maken. De Broerekerk was echter geenszins een teleurstelling. Deze 14e eeuwse kerk is afgebrand, en later voorzien van een glazen dak. Tel daarbij op dat het de hele dag bewolkt was, en je hebt de droom van de fotograaf. Het was voor Annemieke wel fijn dat deze fotolocatie nog enigszins beschut was. Fris was het, maar we stonden in ieder geval een beetje uit de wind.

Huwelijksceremonie – Het Meer van Lenten

Patrick en Annemieke kozen voor een huwelijksceremonie bij het Meer van Lenten: een locatie met prachtig uitzicht over het water, en logistiek heel handig: ceremonie, receptie, diner en feest waren allemaal op een plaats.

De gasten zaten al vol verwachting op hun stoelen toen Patrick en Annemieke op Nothing else matters van Metallica het etablissement betraden.

So close, no matter how far
Couldn’t be much more from the start
Forever, trusting who we are
And nothing else matters

Bruiloft Meer van Lenten

Trouwfotograaf Terhorne

Trouwfotografie Meer van Lenten

Trouwen Meer van Lenten

Na de voltrekking van het huwelijk was het tijd voor wist-u-datjes, enkele familietradities en taart en champagne!

Playmobil Cake topper

Champagne sabreren meer van Lenten

Terwijl het bruidspaar zich vermaakte met haar gasten, hielden wij een schuin oog op buienradar gericht. Toen het weer het toeliet, namen we hen nog even mee naar buiten, de steiger op. Eigenlijk wilden we buiten familiefoto’s maken, maar omdat het belangrijker was iedereen behaaglijk warm te houden, werd dat een indoor activiteit.

Deze foto’s stonden echter op het verlanglijstje van Patrick en Annemieke.

De mensen met wie ze deze dag deelden, waren voor Patrick en Annemieke belangrijker dan de details. “De servetten hoeven niet op de foto,” lieten ze ons weten, “maar een foto van de speciaal voor ons gesmede ringen in het boeket vinden we wel leuk.”

 

Adresjes voor deze bruiloft:

Jurk: Bruidsmode Dream Wedding (Stiens)

Schoenen Annemieke: Boots and Bangles (Groningen)

Pak en schoenen Patrick: Klaas van der Werff (Surhuisterveen)

Ringen: Goudsmid Wilming (Drachten)

Bloemen: ‘t Blommehuske (Kootstertille)

Trouwlocatie & catering: Meer van Lenten (Terhorne)

Taart: De Schiffart Brood- en Banketbakkerij (Tzum)

Haar en make-up: Elja Kapsalon (Tzum)

 

Nog meer bruidsfotografie Friesland

Marco + Anna Marie, Bruiloft Stania State

Siebregtsje + Peter, Trouwen Kollumeroord

Sineke + Jorn, Trouwen in Dokkum