Bruiloft Nienoord
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Fardo Dopstra Fotografie

Bruiloft Nienoord

Bruidsfotografie Nienoord – Saskia & Stefan

Bruidsfotografie Nienoord – Saskia & Stefan

Op 18 mei 2018 bezegelden Saskia en Stefan hun liefde tweemaal: eerst op Landgoed Nienoord, en later die dag in de kerk in Tolbert. Ze vormen een prachtig gezin met kleine Lisa, Sven en hond Rocky. De kinderen waren er de hele dag bij (nou ja, tot het tijd was voor dutjes) en Rocky kwam even langs voor de trouwfoto’s.

Iedereen maakte ‘s ochtend extra werk van een mooi uiterlijk. Het hele gezin was een absoluut plaatje om te zien. Stefan kwam met Sven Saskia en Lisa ophalen in een vintage Citroën. Voor Saskia bracht hij een mooi boeket mee en Lisa kreeg een prachtige polscorsage.

Trouwreportage Nienoord

Trouwen op Nienoord stond sowieso op het programma, en het landgoed vormde ook de achtergrond voor de trouwreportage. Saskia en Stefan hebben elkaar ontmoet op het werk. Stefan wilde wel een date met die prachtige collega maar Saskia hield de boot af. Volgens vriendin Miranda (van wie we vorig jaar haar huwelijk met Hamed fotografeerden) moest ze het gewoon doen. “Je hoeft toch niet met hem te trouwen?” Er werd gewandeld op Nienoord, met Rocky. En de liefde is alleen maar gegroeid.

Trouwen op Nienoord

Door een erehaag, gevormd door de daggasten, kwam het gezin Meerveld aan op de trouwlocatie. De emotionele huwelijksceremonie vond plaats in de Ridderzaal, waarbij er ruimte was voor een traan hier en daar, en heel veel gelach. Lisa ondertekende een kinderakte met tante Frieda. Sven werd uit die taak ontheven omdat hij bij oma op schoot lekker lag te knorren.

Location: Nienoord.

Copyright © Fardo Dopstra 2021