Bruiloft Lycklamahuis – de grenzeloze liefde van Miranda & Hamed

Bruiloft Lycklamahuis – de grenzeloze liefde van Miranda & Hamed

“Eerst zal ik van je houden om je slechte kanten,” begon Hamed zijn huwelijksgeloften, “en dan pas om de goede.” Want als het allemaal goed gaat, en als je geconfronteerd wordt met alle goeds en positieve karaktertrekken van je wederhelft, is het houden van makkelijk. Hamed heeft zijn hart verknocht aan een heel positieve dame die altijd voor iedereen klaar staat. Zo ver van huis en haard vond hij onverwacht de vrouw van zijn leven. Toen hij in De Wilp kwam wonen, wilde hij graag deel uitmaken van de gemeenschap en iets bijdragen. Hij hielp onder andere met het ophalen van het oud papier. Daardoor leerde hij de vader en neefjes van Miranda kennen. Miranda zat, toen zij Hamed ontmoette, helemaal niet te wachten op een man. Met wat hulp van haar neefjes stond ze echter toch opeens te zoenen tijdens de Nieuwjaarsdicso in De Pompstee. Gelukkig maar, dat ze zich heeft laten overhalen om hem te ontmoeten, want Hamed is de meest zachtaardige, respectvolle man die ze zich kan wensen. Ze viel meteen als een blok voor hem en daar is nog geen verandering in gekomen. 

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Eén
Als je echt van iemand houdt
Iemand alles toevertrouwt
Een die echt weet wie je bent
Ook je zwakke plekken kent
Die bij je staat en vergeeft
Een die “naast” en “in” je leeft
Dan voel je pas wat leven is
En dat liefde geven is.

 

Bruidsfotograaf Groningen

Bruidsfotograaf Friesland

Vanaf het moment dat Hamed Miranda ophaalde bij haar ouderlijk huis en ze beiden vol bewondering waren over hoe mooi de ander eruit zag, tot het einde van hun feest in Dorpshuis Op de Welle in De Wilp, heeft hij haar handkusjes gegeven, diep in de ogen gekeken en met haar gelachen.

Koetsrit naar trouwlocatie

Deze tortelduiven hebben een prachtige trouwdag gehad, compleet met een koetsrit naar het Lycklamahuis te Beetsterzwaag. Daar ging hun gekoesterde wens in vervulling: ze trouwden, met een mooie speech van Miranda’s vriendin Wilma, en naast een paar Nederlandse, ook enkele Iraanse tradities. De dames van beide zijden van de familie hielden een doek boven de hoofden van Miranda en Hamed vast. Hameds zus Hana wreef twee stukken suiker tegen elkaar boven het doek; een symbool voor de leuke momenten in het leven samen, dat de wens uitbeeldt dat het huwelijk gelukkig en voorspoedig mag zijn. Ook kreeg Miranda prachtige sieraden om van haar schoonmoeder. Die had trouwens ook de bolero gemaakt voor bij Miranda’s jurk.

Trouwen in Friesland

Trouwen in Friesland

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Bruidsfotograaf Friesland

Iraanse en Hollandse tradities

Voor Hameds familie, die voor dit huwelijk naar Nederland was gekomen, was het verhaal van de ceremonie in het Perzisch vertaald zodat ze alles goed konden begrijpen. Jack, Hameds getuige, speelde na de ceremonie “Everything I do, I do it for you” van Bryan Adams, en bij aankomst in Op de Welle zorgde muziekvereniging De volharding voor vrolijk entertainment. Muziek heeft altijd een grote rol gespeeld in de relatie van Miranda en Hamed. Toen Hamed de Nederlandse taal nog niet zo goed machtig was als nu, stuurden ze elkaar veel liedjes, waarmee ze elkaar toch konden laten weten wat ze voelden. Nu bespelen ze beiden een instrument. Hamed had zelf voor alle gasten een heerlijk diner gekookt waarvan ze in De Wilp hebben genoten.

Op de foto met paard en hond

Miranda en Hamed hadden een paar speciale wensen voor hun fotoreportage. Miranda wilde heel graag een foto met haar paard. Haar paard wilde heel graag haar boeket opknabbelen, uiteindelijk is de foto er gekomen en is het boeket intact gebleven. Het weer zat mee, dus konden we ook langs huize Pasandide. Daar wachtte Alex, en wat is het toch leuk om op een dag die in het teken staat van trouw, je viervoeter erbij te betrekken. Ik had meteen al een paar ideeën om verschillende symbolen voor (eeuwige) trouw en loyaliteit in een foto te vangen.

Trouwreportage Roden

Ten slotte gingen we nog naar de plaats waar Miranda Hamed ten huwelijk gevraagd heeft. Door hun verlovingsshoot waren ze al helemaal aan de camera gewend, ze hadden (zoals het hoort op je trouwdag), voornamelijk oog voor elkaar.

Miranda en Hamed, we vonden het fantastisch dat wij voor jullie hebben mogen vastleggen dat jullie deze stap in jullie leven samen mogen maken, en hoe jullie dat gedeeld hebben met jullie familie en vrienden. Wat heeft het een voeten in de aarde gehad, dat deze dag plaats kon vinden. Geen wonder, dat het gedeelte van jullie trouwdag waarnaar jullie het meeste uitkeken, het moment van het jawoord was, en het omdoen van de ringen. Het is jullie gegund. Jullie zijn perfect voor elkaar. Van harte proficiat en veel geluk in jullie huwelijk

Bruidsfotograaf Nietap

Boeket rozen

hond en boeket

Bruidsfotograaf Drenthe

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Een foto met de ringen op Alex’ neus lukte niet – Alex wilde alleen maar op zijn rug liggen voor belly rubs 🙂

Trouwfotograaf Groningen

Trouwfotografie Leek

Bruidsfotograaf Leek

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Bruidsfotograaf Groningen

Trouwfotograaf Groningen

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

trouwen in Friesland

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Bruiloft Beetsterzwaag

Trouwen Lycklamahuis

Lycklamahuis Beetsterzwaag

Bruiloft Beetsterzwaag

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

 

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Lycklamahuis bruiloft

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Bruiloft Lycklamahuis

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Trouwen in Friesland

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

DIY wedding

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

Bruidsfotograaf Beetsterzwaag

 

Nog niet uitgezwijmeld?

 

>>  Trouwen in Drenthe: Hannah + Armand

>>  Trouwen in Friesland: Patrick + Annemieke

>>  Trouwen in Groningen: Berthe + Peter

 

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave