Bruidsfotografie Emmen – Nieuw-Weerdinge: Hannah & Armand

Bruidsfotografie Emmen – Nieuw-Weerdinge: Hannah & Armand

Armand had Hannah nog niet gezien. Hij wachtte in de zaal met vrienden en familie en hij was diep onder de indruk toen zijn aanstaande aan de arm van haar vader de trouwzaal in liep. In de mooiste jurk ter wereld. Terwijl Hannah thuis bij haar vader de puntjes op de i zette om er voor Armand op haar mooist uit te zien (en oh wat was ze een plaatje!), stond Armand al zenuwachtig op zijn horloge te kijken in de trouwzaal. Deze prachtige jonge mensen gaven elkaar in het Trouwpaviljoen in Emmen voor de wet het jawoord.
Bruidsfotografie Emmen
Bruidsfotografie Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwflocaties Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwen in Emmen
Trouwlocatie Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Trouwfotograaf Emmen
Bruidsfotografie Emmen Nieuw-Weerdinge
Trouwfotograaf Emmen

De Open Poort – Nieuw-Weerdinge

Daarna zetten ze op deze zonovergoten dag in een schitterende  vintage Jaguar koers naar de Open Poort in Nieuw-Weerdinge. Die was versierd met ballonnen en de liturgie met mooie pastelkleuren die we al eerder zagen op de zelf gemaakte huwelijksuitnodigingen van Hannah en Armand, lag al klaar voor de gasten.
Trouwfotograaf Emmen
Bruidsfotografie Emmen - Nieuw-Weerdinge
Bruidsfotografie Emmen - Nieuw-Weerdinge
Hannahs gevoel voor richting laat haar wel eens in de steek, dat bracht de hele kerk aan het lachen. Maar het pad dat zij in het leven kiest, wil ze samen gaan met haar grote liefde Armand. Psalm 143:8 vonden Hannah en Armand passend: Laat mij Uw stem weer horen, Uw liefde voelen, elke morgen opnieuw: op U vertrouw ik, Wijs me de weg die ik moet gaan: aan U vertrouw ik me toe. In De Open Poort vroegen de bruid en bruidegom Gods zegen voor hun huwelijk. De dienst werd geleid door Hannahs vader, wat ‘m nog eens extra speciaal maakte.
Bruidsfotografie Emmen - Nieuw-Weerdinge
Bruidsfotografie Emmen - Nieuw-Weerdinge
Bruidsfotografie Emmen - Nieuw-Weerdinge
Bruidsfotografie Emmen
Bruidsfotografie Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Hun zevenjarige nichtje Lobke deed het fantastisch als bloemenmeisje en ringdrager. Tijdens de dienst er was ruimte voor een lach en en traan, en er werd uiteraard gezongen. Naast fitness is dat een gezamenlijke liefhebberij van Hannah en Armand.
Trouwlocaties Emmen
Bruidsfotografie Emmen
Bruidsfotografie Emmen
Bruidsfotografie Emmen
Bruidsfotografie Emmen
Bruidsfotografie Emmen
Bruidsfotografie Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotografie Emmen
Bruidsfotografie Emmen
Bruidsfotografie Emmen
Bruidsfotografie Emmen
https://www.facebook.com/fdphotographyonline/photos/a.337295523081413.1073741840.316426045168361/1131717153639242/?type=3&theater
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen

Trouwreportage

Aansluitend vond er in De Open Poort een receptie plaats en feliciteerden de gasten het bruidspaar. Daarna was het tijd voor familieportretten! Een bruiloft is natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om iedereen op de foto te zetten: het humeur even stralend als de middag, iedereen prachtig gekleed… We vonden een mooi parkje in Nieuw-Weerdinge. Erik en ik stonden eerst aan de andere kant van de vijver, maar we waren gelukkig zo bij de familie. Complimenten voor de ceremoniemeester die alles goed georganiseerd had, en voor alle lieve mensen die er ondanks dat het heel warm was, zin in hadden en breed lachten voor onze camera. Of voor die van anderen, want we hadden hulp: zie onder!
Van Hannah en Armand maakten we ook een reportage. Ze hadden nog een extra fotolocatie achter de hand. Maar om meer tijd te hebben voor de foto’s, zagen ze er vanaf daar nog naartoe te rijden: we hebben uiteindelijk alle foto’s in het park gemaakt.
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Trouwfotografie Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Drenthe
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Bruidsfotograaf Emmen
Tegen etenstijd reden Hannah en Armand weer naar hun gasten. Er stond een heerlijk buffet klaar waardoor ze later met een volle maag nog een mooi trouwfeest mochten beleven.
Bruidsfotograaf Emmen

Mensen en adresjes

Deze schitterende dag is mede mogelijk gemaakt door: Angelique Touwen (make-up); Glamira (juwelier);  Bruidstuin Elburg (jurk); Suit Supply Laren (pak); Gerrit Misker (auto); Slagerij Dijkstra Nieuw-Weerdinge (catering); Te gekke taart Ter Apel (taart), Hannah & Armand (uitnodigingen); Bonfire Sparks (muziek).

 

Meer trouwfoto’s zien?

Patrick + Annemieke (Broerekerk Bolsward)

Maciej + Els (Kasteel Heeswijk)

Marco + Anna Marie (Stania State)

SaveSave