Zwangerschapsshoot herfst Zwangerschapsfotografie Groningen
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot herfst Zwangerschapsfotografie Groningen

Zwangerschapsshoot herfst

Alle seizoenen hebben wel wat maar een zwangerschapsshoot in de herfst vind ik magisch. In het Noorderplantsoen Groningen vonden wij een prachtige locatie voor zwangerschapsfotografie. Het kan natuurlijk wel druk zijn in het Noorderplantsoen, maar we vonden een plek waar het licht door de goudgele bladeren scheen.

Zwangerschapsfotograaf Groningen

Als zwangerschapsfotograaf uit Groningen ken ik natuurlijk best wat plekjes die geschikt zijn om een mooie zwangerschapsreportage te maken. Soms van de vrouw alleen, soms van de beide aanstaande ouders en soms van het hele gezin. Ik houd altijd rekening met de wensen en behoeftes van zwangere vrouwen.

Zwangerschapsshoot Noorderplantsoen

Voor deze Zwangerschapsshoot in het Noorderplantsoen was het de ideale locatie voor een fotoshoot. Niet te ver van huis, de klant hoefde niet ver te lopen en er zit in het Noorderplantsoen een horeca-gelegenheid, Zondag Noorderplantsoen, waar eventueel gebruik kon worden gemaakt van het toilet. En natuurlijkhadden we gekeken naar de prachtigeherfstbladeren. De bomen kleurden, geel, goud, bruin en rood en dat gaf een prachtige sfeer.

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie is speciaal en ik maak graag zwangerschapsfoto's om je eraan te herinneren hoe de tijd was dat je buik nog rond was van verwachting. Wat is het fantastisch dat je lichaam een echt mensje kan produceren.Daar kun je trots op zijn en dat is zeker een gelegenheid voor een fotoshoot of maternity shoot.

Location: Noorderplantsoen, Groningen.

Keywords: Groningen (17), Noorderplantsoen (3), Zwangerschapsfotograaf (6), Zwangerschapsfotograaf Groningen (6), zwangerschapsfotografie (8), Zwangerschapsshoot (4), Zwangerschapsshoot Noorderplantsoen (2).

Copyright © Fardo Dopstra 2021