Zwangerschapsfotografie tweelingzwangerschap
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie tweelingzwangerschap

Zwangerschapsfotografie Tweelingzwangerschap

Wij maken natuurlijk geen verschil - of je nu een of twee baby's bij je draagt, voor zwangerschapsfotografie bij een tweelingzwangerschap ben je van harte welkom. Voor deze fotoshoot kozen we het prachtige Noorderplantsoen als locatie. Als het mooi weer is in de herfst, zijn de herfstbladeren een prachtig goud en bruin decor voor je zwangerschapsfoto's.

Fotoshoot Zwangerschap

Bij een fotoshoot voor je zwangerschap is de hoofdrol voor de buik - deze speciale tijd wil je je herinneren. Maar wij vangen ook hoe jullie als gezin in deze tijd staan. Of je nu een gezin met zijn tweetjes bent, of er al oudere kinderen zijn, of kleine kinderen die broer of zus worden, of dat je in je eentje bent: deze tijd maak je maar een keer mee.

Relaxte fotoshoot Groningen

Ons doel is om het zo relaxt mogelijk te houden. Sommige zwangerschappen verlopen vlekkeloos, bij andere moet de mama to be behoorlijk rekening houden met zichzelf en de baby. Vanzelfsprekend doen wij dat ook. Vandaar dat een park in de stad, zoals het Noorderplantsoen, zo geschikt is en we daar vaker zwangerschapsfoto's nemen. Je kunt prima mooie dingen maken op een klein 'postzegeltje' zoals wij dat noemen. Er is een restaurantje, Zondag Noorderplantsoen, waar je terecht kunt voor een kopje thee en een bezoekje aan het toilet. Kortom: de ideale herfstlocatie!


Location: Noorderplantsoen, Groningen.

Keywords: Fotograaf Groningen (20), Groningen (17), Noorderplantsoen (3), Tweelingzwangerschap (2), zwangerschapsfotografie (8).

Copyright © Fardo Dopstra 2021