Zwangerschapsfotograaf Dokkum
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotograaf Dokkum

Zwangerschapsfotograaf Dokkum

Als je een zwangerschapsfotograaf in Dokkum zoekt om je zwangere buik vast te leggen, dan zijn wij graag van de partij. In je eentje, met je partner, of met je gezin: het is een speciale tijd die het verdient om vastgelegd te worden. Je weet wat ze zeggen: de dagen zijn lang maar de jaren zijn zo kort. Deze zwangerschap komt niet terug en dat zou op zichzelf al reden genoeg vormen om jezelf zo'n shoot te gunnen.


Stoere zwangerschapsfoto's

De familie in deze foto kennen wij al een aantal jaren. Zij waren een van onze eerste klanten, bij hun vorige zwangerschap waren wij net begonnen met fotograferen en maakten we stoere zwangerschapsfoto's. Tryntsje is namelijk niet van het zoetsappige. Je kan het ook compleet aan haar overlaten om een ruige locatie te vinden. Dat is haar bij de tweede zwangerschap ook gelukt. We hadden dubbel geluk bij deze zwangerschapsshoot: luttele uren voor onze aankomst waren de feestgangers uit deze bar huiswaarts gegaan. Ze kwamen met de opruimploeg toen wij aan het fotograferen waren, en eigenlijk waren we wel blij dat ze niet eerder geweest waren.


Fotoshoot zwangerschap

Een fotoshoot tijdens je zwangerschap is een mooie herinnering voor jezelf, maar natuurlijk ook voor je kindje later. Ik weet zeker dat de baby later bij deze foto zal beseffen dat cool zijn een familietrekje is ;)

Location: Dokkum.

Keywords: Stoere zwangerschapsfoto's (4), Zwangerschapsfotograaf (6), Zwangerschapsfotograaf Dokkum, Zwangerschapsfotografie Dokkum, Zwangerschapsshoot (4).

Copyright © Fardo Dopstra 2021