Zomerbruiloft Harlingen Fotograaf Friesland
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Fardo Dopstra Fotografie

Zomerbruiloft Harlingen Fotograaf Friesland

Als fotograaf Friesland fotografeerde ik tijdens de heetste dag van de hittegolf de zomerbruiloft in Harlingen van N & S

Het charmante en statige stadhuis van Harlingen vormde de achtergrond voor deze topbruiloft. Een zeebriesje waaide door de openstaande ramen naar binnen tijdens de emotionele ceremonie waarin Noah en Samuella voor de wet man en vrouw werden.

Na de huwelijksvoltrekking zochten we een mooie acthtergrond voor groepsfoto's. Deze fotoshoot planden we op de trap van het stadhuis. De koperen ploert deed hard zijn best en de schaduw kroop in rapper tempo dan we eigenlijk wilden naar de ingang van het stadhuis. In dat strookje schaduw zetten wij alle familie, aanwezig uit Nederland maar ook uit het buitenland (het was een internationale bruiloft), samen op de foto.

Trouwen in Friesland is altijd een goed idee. Het is een prachtige provincie die voor elk wat wils te bieden heeft. Harlingen heeft ons verrast met zijn charme, de mooie haven en het prachtige stadhuis. Zoek je nog een trouwlocatie in Friesland, dan raden we Harlingen of het stadhuis Harlingen van harte aan.

En voor een zomerbuiloft zijn er natuurlijk altijd dingen die de grote dag van jou als bruid draaglijker maken. Tips voor een zomerbruiloft: tip 1 - neem een waaier mee, zoals deze toffe van de HEMA. Tip 2: zorg dat je foto's maakt op een plek waar schaduw is. Tip 3: een koelbox met flesjes water in de auto houdt je gehydrateerd en goedgehumeurd.

Location: Harlingen.

Copyright © Fardo Dopstra 2021