Verlovingsring met diamanten
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Fardo Dopstra Fotografie

Verlovingsring met diamanten

Verlovingsring met diamanten

Een verlovingsring, heb jij er eentje? Als trouwfotograaf focus ik me graag even op dit belangrijke detail. De ringen vind ik het mooiste symbolische detail van de dag. Deze verlovingsring maakt de bruid to be happy, en alle vriendinnen jaloers.

Tijdens haar Iceland Vow Renewal droeg onze klant haar verlovingsring.

Wat een schitterend juweel! Omdat ze veel sport, draagt ze hem niet dagelijks. Maar voor deze gelegenheid werd ie opgepoetst en trots geshowd. Meteen toen ik zag hoeveel kleine glimmertjes er op de ring zaten, wist ik dat het strand bij Jokursarlon perfect zou zijn om een foto van de ring te maken. Een beetje zenuwachtig was ik wel, zo'n dure ring zomaar in het zand leggen..... Wil je meer foto's van die epische tweedaagse avonturentrip zien? Check dan de blog die ik erover schreef.


Iceland Elopement Diamond Beach

De Zuidkust van IJsland is prachtig. We hadden in de winter slechts een paar uur licht. Arctische winters betekenen kou en slechts vier uur licht per dag. Wij bezochten IJsland met onze klanten in december. Om onze tweedaagse adventure sessie voor hun vow renewal goed te laten verlopen, moesten we goed plannen. Tip: plan je reis wat betreft autorijden op IJsland goed. We zorgden dat we zoveel mogelijk in het donker reden of verplaatsten. Zo konden we al het schaarse daglicht benutten voor de foto's.

Location: Diamond Beach, Jokulsarlon, Iceland.

Keywords: Engagement Ring, Fotograaf Groningen (20), Fotograaf IJsland, Iceland Elopement (2), Iceland Wedding Photographer (2), IJsland, Verlovingsring, Zwart Strand.

Copyright © Fardo Dopstra 2021