Verlovingsring
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Fardo Dopstra Fotografie

Verlovingsring

Berthe en Peter gaan trouwen in Groningen, en op hun trouwdag is het qua tijd niet mogelijk om een reportage te maken bij de Drentsche Aa. Vooral Berthe vond dat erg jammer, ze wilde heel graag foto’s maken in dit Nationaal Park. Een plekje voor hun engagement shoot of verlovingsshoot was dus gauw gevonden. ‘s Middags hadden we nog wat zaken voor de bruiloft doorgesproken. ‘s Avonds reisden we af naar Drenthe, misschien wel de mooiste provincie van Nederland.

Peter vroeg Berthe met deze mooie ring ten huwelijk toen ze met de hele familie op wintersport waren. De tortelduifjes stralen nog steeds net zo hard als het sieraad.

Drenthe is mooi, maar de concurrentie zit niet stil. Peter zorgde nog voor een spannend moment omdat Berthe een mening had over zijn sokken, maar dat probleem was gauw opgelost. Berthe had wel drie jurken en twee paar schoenen bij zich, want ze wilde wat variatie in de foto’s.

Ons verloofde stel was om op te vreten. Ook de lokale fauna was enthousiast. Het stikte in het pittoreske landschap van de dazen of bremsen. Ik zal er hier niet teveel over uitweiden maar die vreselijke insecten bijten zodra ze op je gaan zitten. Op je blote armen, benen, maar ook dwars door mijn dunne legging heen. (Nieuwsgierig geworden? Check ze op wikipedia.) De aanwezigheid van complete legers van deze bloedzuigende beesten maakten het de helft van de tijd schier onmogelijk om foto’s te maken.

Berthe en Peter zijn knuffelaars. Daar moest hun familie in het begin wel even aan wennen. Tijdens de fotoshoot werd er ook niet zuinig gedaan met de affectie voor elkaar! Heerlijk! Wij kijken al uit naar hun bruiloft. Daar zijn we bij, en de camera’s ook!

Location: Oudemolen.

Copyright © Fardo Dopstra 2021