Trouwen in Leeuwarden
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Fardo Dopstra Fotografie

Trouwen in Leeuwarden

Trouwen in Leeuwarden - Bruidsfotograaf Friesland - Op de bruiloft van N & S fotografeerden wij op fotolocaties Leeuwarden `(Culturele hoofdstad 2018)


Leeuwarden was de stad waar het kerkelijk huwelijk van N & S plaats vond. Er is van alles te beleven in leeuwarden, de culturele hoofdstad van Europa in 2018, maar dat twee zulke leuke mensen JA! tegen elkaar zeggen, dat hebben ze zelfs in Leeuwarden niet iedere dag. De hoofdstad van Friesland wordt hun woonplaats, ze hebben er beiden gestudeerd, dus het was ook een mooie plek voor het huewelijk voor God en voor een fotoshoot.


Op deze super warme dag moesten we snel werken en ons bruidspaar het zo gemakkelijk mogelijk maken. We togen daarom naar het Rengerspark, door N & S zelf uitgezocht voor de fotoreportage. De bomen zorgden op deze vreselijk hete dag (het was maar liefst 38 graden Celsius!) voor wat welkome verkoeling en schaduw.


Het ws te warm voor een driedelig pak dus het jaskje van N's trouwpak ging uit. S was absoluut adembenemend prachtig in haar aansluitende kanten off shoulder mermaid trouwjurk van La Sposa, met een schitterende lange sluier met kant. Deze foto is gemaakt vanaf het Indië monument met een Canon 5D Mark IV en een Canon70-200 f/2.8 L ii.

Location: Leeuwarden.

Copyright © Fardo Dopstra 2021