Trouwen in Dokkum Bruidsfotograaf Dokkum
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Fardo Dopstra Fotografie

Trouwen in Dokkum Bruidsfotograaf Dokkum

Hun eerste date was een fietstochtje naar het Lauwersmeergebied. De omgeving was prachtig maar tussen Sineke en Jorn sloeg de vonk nog niet over. Pas toen ze elkaar later weer tegen het lijf liepen, was het raak. Sindsdien hebben ze samen meer van de wereld gezien dan dat mooie stukje Friesland. Schotland, Noorwegen, Peru, maar ook Bolivia en Zuid-Afrika hebben ze verkend en bewonderd.

Behalve hun liefde voor reizen delen ze ook hun zorgzame aard. Allebei werkzaam in de verpleging, stemmen ze het liefst hun roosters op dat van elkaar af zodat ze ook elkaar niet uit het oog verliezen.

Op vrijdag 20 mei trouwden ze in het gemeentehuis in Dokkum. Sineke werd door haar vader naar binnen geleid, en voor hij haar hand in die van Jorn legde, vroeg hij: “Do wist wol wasto dochst hè?” Dat wist ze zeker, en Jorn ook. De vader van de bruid en bruidegom gaven ieder een prachtige speech tijdens de ceremonie, door de aanwezige vrienden en familie werd er veel gelachen.

De stemming bleef erin toen hun liefde verder gevierd werd op de schitterende boerderij van Sinekes ouders in Ezumazijl. Dit stel houdt wel van een spelletje, en ze willen beiden het liefst winnen. Daarvan mochten we getuige zijn na het aansnijden van de bruidstaart, toen ze spontaan een sprintje trokken om te kijken wie er het snelst was. Ze gaven de volle 100%! Dat dat nog niks was, bleek ‘s avonds op het feest. De ceremoniemeesters hadden een activiteit voor ze georganiseerd waarbij het pasgetrouwde stel onder tijdsdruk verschillende opdrachten moest vervullen en daarbij spaarden Jorn en Sineke elkaar niet. De gasten konden als zij dat wilden blijven slapen op een camping aan huis, en het feest ging door tot in de kleine uurtjes.

Jorn en Sineke, bedankt dat jullie de fotografie van deze supertoffe dag aan ons toevertrouwden! We hebben kunnen meemaken hoezeer jullie aan elkaar gewaagd zijn, en wat een superleuke familie en vrienden jullie hebben. Jullie zijn toppers en we wensen jullie een lang en gelukkig huwelijk toe!

Als Bruidsfotograaf Dokkum fotografeerden wij met liefde deze topbruiloft. Zoek je een fotograaf Dokkum voor je huwelijk in het stadhuis van Dokkum? Neem contact met ons op, we maken graag prachtige beelden voor je.

Location: Dokkum.

Keywords: Bruidsfotograaf Dokkum Trouwfotograaf Dokkum Trouwen in Dokkum.

Copyright © Fardo Dopstra 2021