Je kinderen op je bruiloft
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Fardo Dopstra Fotografie

Je kinderen op je bruiloft

Je kinderen op je bruiloft

Voor de meeste bruidsparen die al kinderen hebben, geldt dat ze op hun grote dag een speciale rol hebben voor hun kind(eren). Je kinderen op je bruiloft is een heel speciale ervaring. Niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie kinderen.


Dingen die kinderen op een bruiloft kunnen doen

In overleg met de BABS (oftewel de buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) kunnen jouw kinderen meehelpen met de ceremonie. Denk eens aan het voorlezen van een gedicht, het ondertekenen van een kinder-akte, het slaan met de hamer om het huwelijk te bekrachtigen, of zelfs onder leiding van de trouwambtenaar het jawoord laten geven! Ook gezien: een kaars aansteken voor een familielid dat herdacht wordt, een taak als ringdrager of bloemenmeisje, of voor oudere kinderen: bruidsmeisje of bruidsjonker. Zij voelen zich als onderdeel van je vrienden/vriendinnen die de bruidssquad vormt vaak extra in het zonnetje gezet.


Als je ouders gaan trouwen

En laten we vooral niet vergeten dat het voor kinderen heel speciaal is als hun ouders gaan trouwen. Papa en mama zijn natuurlijk papa en mama en hun liefde voor elkaar is vaak al jaren gezien door hun kinderen. Maar zo'n dag met een ceremonie waarin zij hun liefde voor elkaar uitspreken en vieren maakt vaak diepe indruk op de kinderen. Dan vloeien er vreugdestraantjes en dan kan je dochter zo blij kijken als ze je feliciteert!

Location: De Amshoff, Kiel-Windeweer.

Keywords: Bloemenmeisje, Bohemian Wedding in Groningen (3), bruidsfotograaf (14), Bruidsfotograaf Groningen (10), bruiloft (9), De Amshoff (7), Kind op je buriloft, Trouwfotograaf De Amshoff, Trouwfotograaf Groningen (3).

Copyright © Fardo Dopstra 2021