Gay Bruiloft Same Sex Wedding
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Fardo Dopstra Fotografie

Gay Bruiloft Same Sex Wedding

Gay Bruiloft Same Sex Wedding


Vind een fotograaf voor je Gay Bruiloft of Same Sex Wedding. Alle liefde is welkom bij ons, zowel Erik als ik zijn een LBQT vriendelijke fotograaf en het draait op jullie dag voor ons maar om een ding: jullie liefde staat centraal.


Ons hart breekt als wij verhalen horen van bruidsparen die door leveranciers zoals een fotograaf of videograaf of trouwlocatie een negatieve ervaring met het plannen van hun bruiloft hebben. Wij zijn je graag van dienst, wat kan er nou verkeerd zijn aan twee mensen die van elkaar houden? Wij willen jullie graag leren kennen en horen graag wat jullie liefde zo awesome maakt.


Deze foto maakten wij op de festivalbruiloft in Dee Kruimel, van Melanie en Jantine. De Kruimel is verkozen tot beste trouwlocatie van Nederland in 2018 en het was de perfecte plaats voor Melanie en Jantine om met hun familie en vrienden hun liefde te vieren. Beide dames droegen een schitterende jurk met veel details en ze hadden matchende wedding Converse All Stars. De roze All Stars pasten prima bij hun knalroze Fiat 500 trouwauto (gehuurd bij Date Boekema). De Kruimel biedt mogelijkheid voor een buitenbruiloft, maar ook binnen in het witte kerkje kun je het jawoord geven. Dat deden onze bruiden. En op deze foto liepen ze tussen een erehaag van familie en vrienden door de kerk uit, hun leven samen tegemoet. Het was overigens geen kerkelijke gay bruiloft, in het kerkje werd het huwelijk voltrokken door een babs.


Zoek je een fotograaf voor een gay bruiloft, stuur ons dan een berichtje, wij willen graag dat feestje met je meevieren.


Fotograaf Gay Bruiloft Boeken - wil je een fotograaf voor je gay bruiloft boeken, dat is niet zo moeilijk. We voeren altijd een uitgebreid kennismakingsgesprek waarin we al jullie wensen kunnen bespreken, en waarin we kunnen kijken of we een klik hebben. Want voor ons is dat heel belangrijk: je kent ons nauwelijks maar we zijn er wel de hele dag bij. Dat moet goed voelen. Pas na dat gesprek beslissen jullie.


Wil je meer foto’s van deze same sex wedding bekijken, dan kun je die bekijken op deze gay wedding blog. De tweebruiden stralen de hele dag omdat ze perfect voor elkaar zijn, en dat is te zien!

Location: Gasselte.

Keywords: Gay Bruiloft Same Sex Wedding Homohuwelijk Festivalbruiloft De Kruimel.

Copyright © Fardo Dopstra 2021