Day in the life familiefotografie
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Familiefotografie

Day in the life familiefotografie

Day in the Life Familiefotografie

Voor een day in the life familiefotografie sessie komen wij een dag bij je langs. De naam zegt het al: we fotograferen hoe een dag in jouw leven eruit ziet.

De dagen zijn lang maar de jaren zijn kort

Ze zeggen wel: de dagen zijn lang maar de jaren zijn kort. Misschien heb ik het ook wel gewoon overgenomen uit het Engels. The days are long but the years are short.
En echt, zo is het. Ja, je hebt nu wallen van achter de kleine mensjes aan rennen en de nachten zonder slaap Ouders verliezen in het eerste jaar dat hun kindje er is ongeveer een complete maand aan slaap! Een maand! Ja, dat geeft wallen. Maar voor je het weet gaat je zoon alweer naar de basisschool, of neemt je dochter haar diploma in ontvangst. Des te belangrijker om de moeite te nemen om 'gewoon' een dag vast te leggen. Met wallen en al. Zodat jullie deze tijd niet vergeten.


Een Day in the Life album

Als wij een dag komen fotograferen, maken we een mooie collectie van momenten uit jullie dagelijks leven voor jullie. Dat zijn er waarschijnlijk meer dan in een album kunnen. In overleg met jou ontwerpen we een mooi album, dat hopelijk nog jaren van hand tot hand zal gaan.


Ja, ik wil een day in the life fotosessie!

Location: Assen.

Keywords: Assen (2), Day in the life (3), Drenthe (7), familie (2), Familiefotografie (7), Fotodocumentaire, Groningen (20).

Copyright © Fardo Dopstra 2021