Echte authentieke trouwfotografie
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Fardo Dopstra Fotografie

Echte authentieke trouwfotografie

Echte trouwfotografie

Als wij het eruit kunnen laten zien hoe het voelde, dan vinden wij een trouwreportage geslaagd. Echte trouwfotografie is voor ons niet het perfecte plaatje van alle details en servetjes, maar fotografie waarin de emotie van de dag te zien is, de connectie tussen de mensen.Tuurlijk kan dat aan een prachtig gestylede tafel. Maar wij vinden dat jullie en jullie liefde en jullie gasten de hoofdrol spelen en het onderwerp vormen van de reportage, niet de servetjes :)


Documentaire ongeposeerde foto's

We horen steeds vaker dat bruidsparen liever documentaire ongeposeerde foto's van de bruiloft willen. Zodat ze lekker hun gang kunnen gaan en kunnen genieten van de dag. Tuurlijk zal daar een portret voor op de schoorsteenmantel tussen zitten. Maar de behind the scenes foto's zoals deze vinden we zelf eigenlijk het leukst.


Echte momenten

Als je veel bruiloften meemaakt, dan zijn er soms momenten die je bij verschillende bruidsparen terug herkent. Een ervan is: de vlieg of de mug in de trouwjurk. Die beesten makene r een sport van om precies tussen die laagjes te gaan zitten. De vader van een van onze bruiden rekende, vlak voor ze down the aisle liep, af met zo'n insect door er een tik op te geven. Dat betekende in elke trouwfoto een klein rood vlekje wegwerken (aaargh haha). Deze bruidegom pakt het subtieler aan en klopt het beest voorzichtig tussen de lagen tule en kant vandaan.

Location: Leeuwarden.

Keywords: Documentaire bruidsfotografie, Documentaire trouwfotograaf Leeuwarden, Trouwfotograaf Leeuwarden (3).

Copyright © Fardo Dopstra 2021