Matchende trouwringen of niet
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Trouwfotografie

Matchende trouwringen of niet

Matchende trouwringen - of niet?

Kies je voor matchende trouwringen, of niet? Vaak zijn trouwringen als setjes van twee te koop. Een damesring en een herenring, in dezelfde stijl. Heel leuk om te laten zien dat jullie een setje zijn dat ook goed bij elkaar past.

Er valt ook iets voor te zeggen om juist beiden iets te kiezen wat goed bij jullie past, zoals M & J deden. Deze dames kochten bijna per ongeluk zonder het van elkaar te weten exact dezelfde trouwjurk. Maar hun ringen zijn verschillend. Wel allebei met bling, maar in een ander design. En uiteindelijk past dat prima bij elkaar.

Betekenis trouwring symbool

Een trouwring is rond, en oneindig. Dit volgens ons mooiste detail op de bruiloft staat symbool voor de liefde tussen jullie: op je trouwdag bezegel je die. Wat voor design dat symbool van oneindige liefde heeft, is geheel aan jullie.

Erik en ik hebben overigens zelf ook twee totaal verschillende ringen. Die van mij heeft zeven diamantjes en heeft een rechte rand. Erik wilde zo min mogelijk poespas. Zijn ring is helemaal rond geslpeen (ook handig voor zijn werk) zonder groefjes of versieringen. Dat past ook bij ons: we kunnen onszelf zijn en waarderen de verschillen tussen ons.

Location: Gasselte.

Keywords: Gasselte, gay wedding (2), Same Sex Wedding, trouwfotograaf (15), trouwjurk (3), trouwringen (2).

Copyright © Fardo Dopstra 2021