Fotograaf Groningen Bruidsfotograaf Groningen
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Trouwfotografie

Fotograaf Groningen Bruidsfotograaf Groningen

Bruidsfotografie Groningen - Emmen – Nieuw-Weerdinge: Hannah & Armand

Armand had Hannah nog niet gezien. Hij wachtte in de zaal met vrienden en familie en hij was diep onder de indruk toen zijn aanstaande aan de arm van haar vader de trouwzaal in liep. In de mooiste jurk ter wereld. Terwijl Hannah thuis bij haar vader de puntjes op de i zette om er voor Armand op haar mooist uit te zien (en oh wat was ze een plaatje!), stond Armand al zenuwachtig op zijn horloge te kijken in de trouwzaal. Deze prachtige jonge mensen gaven elkaar in het Trouwpaviljoen in Emmen voor de wet het jawoord.


Wij fotograferen mensen die trouwen in Groningen, maar ook als je gaat trouwen in Drenthe zijn wij van de partij!

De Open Poort – Nieuw-Weerdinge

Daarna zetten ze op deze zonovergoten dag in een schitterende vintage Jaguar koers naar de Open Poort in Nieuw-Weerdinge. Die was versierd met ballonnen en de liturgie met mooie pastelkleuren die we al eerder zagen op de zelf gemaakte huwelijksuitnodigingen van Hannah en Armand, lag al klaar voor de gasten.


Hannahs gevoel voor richting laat haar wel eens in de steek, dat bracht de hele kerk aan het lachen. Maar het pad dat zij in het leven kiest, wil ze samen gaan met haar grote liefde Armand. Psalm 143:8 vonden Hannah en Armand passend: Laat mij Uw stem weer horen, Uw liefde voelen, elke morgen opnieuw: op U vertrouw ik, Wijs me de weg die ik moet gaan: aan U vertrouw ik me toe. In De Open Poort vroegen de bruid en bruidegom Gods zegen voor hun huwelijk. De dienst werd geleid door Hannahs vader, wat ‘m nog eens extra speciaal maakte.


Trouwreportage door fotograaf Groningen

Aansluitend vond er in De Open Poort een receptie plaats en feliciteerden de gasten het bruidspaar. Daarna was het tijd voor familieportretten! Een bruiloft is natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om iedereen op de foto te zetten: het humeur even stralend als de middag, iedereen prachtig gekleed… We vonden een mooi parkje in Nieuw-Weerdinge. Erik en ik stonden eerst aan de andere kant van de vijver, maar we waren gelukkig zo bij de familie. Complimenten voor de ceremoniemeester die alles goed georganiseerd had, en voor alle lieve mensen die er ondanks dat het heel warm was, zin in hadden en breed lachten voor onze camera. Of voor die van anderen, want we hadden hulp: zie onder!


Mensen en adresjes

Deze schitterende dag is mede mogelijk gemaakt door: Angelique Touwen (make-up); Glamira (juwelier); Bruidstuin Elburg (jurk); Suit Supply Laren (pak); Gerrit Misker (auto); Slagerij Dijkstra Nieuw-Weerdinge (catering); Te gekke taart Ter Apel (taart), Hannah & Armand (uitnodigingen); Bonfire Sparks (muziek).

Meer trouwfoto’s zien?

Patrick + Annemieke (Trouwfoto's Broerekerk Bolsward)

Maciej + Els (Trouwen Kasteel Heeswijk)

Marco + Anna Marie (Bruiloft Stania State)

Location: Groningen.

Keywords: Bruidsfotograaf Groningen (10), Fotograaf Groningen (20), Trouwen in Drenthe, Trouwen in Groningen (5).

Copyright © Fardo Dopstra 2021