Bruidsfotograaf Harlingen
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Trouwfotografie

Bruidsfotograaf Harlingen

Bruidsfotograaf Harlingen

Als je als bruidsfotograaf Harlingen bezoekt en je daar twee mensen, dolverliefd, ja tegen elkaar mag horen zeggen in het Stadhuis van Harlingen, dan klaag je niet. Wij niet in ieder geval. Op de trouwdag van Noah en Samuella hadden we te maken met een hittegolf - al om 07:00 in de ochtend was het 32 graden Celsius. Door de ramen van het prachtige oude pand kwam een bijna onopgemerkt briesje langs Samuella's prachtige trouwjurk van Espoza blazen, zo subtiel. Het Stadhuis Harlingen vormt een heel mooie omlijsting voor je huwelijk, wij zouden er graag nog eens fotograferen.


Trouwen Stadhuis Harlingen

Wie trouwt in het Stadhuis Harlingen heeft alle historische charme bij de hand. Als je het bordes op stapt of even door het raam naar buiten spiekt, kijk je uit op de haven van Harlingen. De vrienden en familie van Noah en Samuella had alleen oog voor de prachtige bruid en haar bruidegom, die een klassieke bordes scene werkelijkheid maakten. Dat hort er vind ik ook een beetje bij als je trouwt in zo'n mooi historisch pand als het Stadhuis Harlingen.


Trouwen in de Raadzaal Stadhuis Harlingen of de Burgerzaal Stadhuis Harlingen

Onze tortelduiven trouwden in de Raadzaal in het Stadhuis Harlingen. Het Stadhuis heeft twee zalen waar je je liefste het jawoord kunt geven. Behalve de Raadzaal is ook trouwen in de Burgerzaal een mogelijkheid.

Location: Harlingen.

Keywords: Bruidsfotograaf Harlingen (2), Bruiloft Harlingen, Harlingen (2), Stadhuis, Stadhuis Harlingen, Trouwfotograaf Harlingen (2).

Copyright © Fardo Dopstra 2021