Bruidsfotograaf Bloemendaal
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Trouwfotografie

Bruidsfotograaf Bloemendaal

Bruiloft Ruïne van Brederode – Johan & Nienke

Bliksemskaters, wat zat de sfeer erin op de bruiloft van Johan en Nienke. Ondanks de stevige Noordwesterstorm zette Johan met zijn en Nienkes vrienden de dag voor de bruiloft grote tenten op bij de Ruïne van Brederode. Op 14 september gaven Johan en Nienke elkaar in het bijzijn van zo’n 130 gasten het jawoord. De regen kwam met bakken uit de hemel, het stroomde bij je kleren in. Maar de harten, van Johan en Nienke, en ook van de andere aanwezigen, stroomden over van liefde. Die verwarmde iedereen. Wat een fantastische dag!

Die dag begon in Bloemendaal. Daar waren de dames al druk in de weer met kapsels, make-up en lekkere broodjes.

Johan en Nienkes dochtertje Ella had twee mooie jurken voor deze grote dag. De meest linkse is gemaakt van de trouwjurk van Nienkes oma, hoe cool is dat? Zowel Nienke als Ella droegen superhippe TOMS onder hun jurk.

Vriendin Suus en Nienkes moeder Ineke hielpen haar haar jurk aantrekken. Ella keek ook mee of alles naar wens verliep.


Bruidsreportage in de regen

Goed, die regen dus. Het oorspronkelijke plan was om vlakbij het huis van Johan en Nienke de duinen in te gaan voor de trouwreportage. De Oosterplas bleek op de trouwdag zelf echter geen geschikte fotolocatie. We konden een kort semi-droog momentje pakken aan het begin van een duin.

Op het moment dat we in de stromende regen nog een aantal foto’s maakten bij een monumentaal kerkje, de Zocherlounge, nodigde de eigenaresse ons uit om binnen te komen. Daar konden we -droog- nog een paar portretten schieten.
Johan en Nienke zijn by far de meest relaxte bruid en bruidegom die we hebben meegemaakt. Waar een ander wellicht een paar tranen had gelaten om dit weer op een outdoor bruiloft, genoten Johan en Nienke en hadden ze geen stress over wat ze niet konden veranderen.

Copyright © Fardo Dopstra 2021