Bruiloft Stania State
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Fardo Dopstra Fotografie

Bruiloft Stania State

Bruiloft Stania State – Marco en Anna Marie

Anderen maanden hen zich op hun jonge leeftijd nog niet vast te leggen en eerst eens flink van het leven te genieten. Maar Marco en Anna Marie waren zeker van hun zaak: dat genieten van het leven wilden ze het liefst samen doen. Reikhalzend keken ze uit naar de volgende fase.

The heart knows when the search is over.

Met heel hun hart hebben zij onder toeziend oog van vrienden, familie en God elkaar eeuwige trouw beloofd op 28 oktober 2016.

Marco haalde Anna Marie op bij haar ouderlijk huis in een beige Volkwagen T-2 busje. Na een supersnelle first look zoefden ze al richting Oentsjerk voor een fotoreportage op Landgoed Stania State.

Op je mooie witte hakken door het gras lopen terwijl je daar nog het gemeentehuis en de kerk mee in moet, is natuurlijk geen strak plan. Tijdens de fotoshoot was iets praktischer schoeisel wel zo handig.


Burgerlijk huwelijk in Kollum

‘s Middags werden Marco en Anna Marie door hun daggasten verwelkomd op het gemeentehuis in Kollum. Kollum was ook de plek waar Marco Anna Marie voor het eerst zag. Hij bemachtigde haar telefoonnummer, een date volgde en de rest is geschiedenis. Beiden hadden hun ouders gevraagd om getuigen te zijn bij het huwelijk. Het burgerlijk huwelijk werd bezegeld met een kus, en niet met ringen: die bewaarden ze voor in de kerk.

Receptie en diner op Landgoed Stania State

Na de huwelijksplechtigheid in Kollum begaf iedereen zich naar Landgoed Stania State. Het VW-busje paste prachtig in het kleurenpalet van de herfst. Marco en Anna Marie trakteerden hun gasten na de receptie op een smakelijk buffet. Vlak daarvoor zagen we de zon nog even door de bomen schijnen. En omdat het licht mooi was, maakten we nog graag een paar extra bruidsportretten.


Kerkelijk huwelijk in Aldtsjerk

Marco en Anna Marie zijn beiden christelijk opgevoed. Het kerkelijk huwelijk was voor hen het belangrijkste gedeelte van hun dag. Aan de arm van haar vader betrad Anna Marie de Pauluskerk. Over de rozenblaadjes die haar bloemenmeisjes Else en Joanne voor haar uitstrooiden, schreed ze naar Marco toe, op prachtig vioolspel van hun gezamenlijke vriendin Elena Pirvu. Psalmen 32:8 was hun trouwtekst: Ik, de Here, laat u zien welke weg u moet gaan. Ik geef u raad en houd Mijn oog op u gericht.

De huwelijksbijbel werd uitgereikt door een wel heel speciale ouderling van dienst: Anna Marie’s vader.


Feest op Stania State

Ook naar het feest dat zij voor hun vrienden en familie gaven, hebben Marco en Anna Marie reikhalzend uitgekeken. Door een erehaag, verlicht door sterretjes, liep het bruidspaar de feestlocatie binnen. Na een supergaaf feest konden Marco en AnneMarie de oogjes toe doen in een bedstee in de Stania State.

Marco en Anna Marie, jullie zijn zulke lieve mensen. We wensen jullie een huwelijk dat net zo mooi en gezellig en vol vreugde is als jullie trouwdag!

Adresjes:

Haar: Faten Djemil van Ici Kappers Damwoude 

Make-up: Aafke Nynke Hietkamp

Juwelier: Siebel

Trouwauto: De Leukste Camper

Bloemen: Silk & Design

Taart: Le BonBon

Catering: Stania State

Uitnodigingen: self made

DJ:Pieter van Leijen AV en Rutger Boelsma

Fotografie: Fardo Dopstra en Erik Hommes

Videografie:NietNix Productions – Marnix Meulmeester

Location: Stania State, Oenkerk.

Copyright © Fardo Dopstra 2021