Bruiloft Natuurlijk Kollumeroord Vintage Trouwjurk
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Fardo Dopstra Fotografie

Bruiloft Natuurlijk Kollumeroord Vintage Trouwjurk

Bruiloft Natuurlijk Kollumeroord

Inge en Harmen kozen Natuurlijk Kollumeroord als trouwlocatie. Als de natuur belangrijk voor je is en je kunt buiten trouwen, waarom zou je dat dan niet doen? Voor de trouwfoto's gingen we het terrein van natuurlijk Kollumeroord op. Maar we reden ook even naar de dijk, want ik had een plaatje in mijn hoofd.


Vintage trouwjurk

Inge had een prachtige vintage trouwjurk aan uit de jaren 1950. Ze kon in moderne bruidszaken niet vinden wat ze zocht. Toen liep ze heel toevallig in een kringloopwinkel tegen deze trouwjurk aan, de dame die hem haar verkocht had hem zelf in 1952 gedragen! De stof fladderde prachtig in de wind op de dijk, ik wist dat ik deze foto wilde maken. Dus bedankt Harmen en Inge dat jullie ook alles over hebben voor mooie foto's. Inclusief door de schapenkeutels lopen in jullie mooie kleren voor de trouwdag. Inclusief over een hek klimmen in een grote jurk en op hakjes. Inclusief bijna uitglijden over dat hek, he Harmen?Location: Kollumerpomp.

Keywords: bruidsfotograaf Friesland (4), Bruiloft Kollumeroord, Kollumerpomp, Trouwfoto dijk, Trouwfotograaf Friesland (4), Vintage trouwjurk.

Copyright © Fardo Dopstra 2021