Bruiloft Natuurlijk Kollumeroord
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Fardo Dopstra Fotografie

Bruiloft Natuurlijk Kollumeroord

Bruiloft Natuurlijk Kollumeroord (feestfoto met oranje stropdas)


Bruiloft Natuurlijk Kollumeroord - Harmen en Inge
Als er iets vol was op de bruiloft van Harmen en Inge, dan was het de dansvloer. Het hart was vol van de liefde maar de dansvloer was vol van mensen. Mensen die plezier hadden en die werkelijk de hele avond aan het dansen waren.


Hoe ervoor zorgen dat mensen dansen op je bruiloft?

Hoe zorg je er voor dat de dansvloer vol is op je bruiloft? Hoe zorg je dat mensen dansen op je bruiloft? Zorg voor een goede DJ die crowdpleasers draait. Een paar klassiekers die iedereen kent, waar ritme in zit en die iedereen mee kan zingen. Het scheelt natuurlijk ook als je een spontane vriendengroep hebt. Harmen en Inge zetten zelf een spetterende openingsdans in elkaar en sleepten daarna iedereen de dansvloer op. De keus van het eerste nummer na de openingsdans is cruciaal. Zorg ervoor dat het eerste nummer na de openingsdans een goed, bekend dansnummer is. Wat ook helpt is je vriendengroep erbij betrekken. Dit bruidspaar had superleuke vrienden die wel van een dansje hielden en de voetjes van de vloer lieten gaan in plaats van aan de bar te blijven hangen. Vraag desnoods aan je vrienden of ze een paar nummers uit hun dak willen gaan aan het begin van de avond. Zo zetten zij de toon en volgt de rest van de gasten al gauw.


Op Kollumeroord was het allemaal prima geregeld. De DJ had zijn eigen hoekje en men kon verzoeknummers doorgeven. Er was een prachtige, schone vloer en toiletgelegenheid was ook vlakbij.


Harmen en Inge waren de hele dag onder de pannen bij Natuurlijk Kollumeroord. Inges ooms verzorgden een pannenkoekenbuffet voor alle bruiloftsgasten. Een pannenkoekenbuffet op je bruiloft is een leuk budgetidee waarbij iedereen lekker kan eten en er goed rekening kan worden gehouden met dieetwensen van bruiloftsgasten.


Location: Natuulijk Kollumeroord, Kollumerpomp.

Keywords: bruiloft (9), fotograaf Friesland. bruidsfotograaf Friesland, Natuurlijk Kollumeroord, Trouwfotograaf Friesland (4).

Copyright © Fardo Dopstra 2021