Bruiloft Leeuwarden
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Fardo Dopstra Fotografie

Bruiloft Leeuwarden

Bruiloft Leeuwarden (Lift Van der Valk)


In januari fotografeerden wij de Bruiloft in Leeuwarden van Erik en Anita. We deden vele locaties aan, onder andere maakten we trouwfoto’s in de Blokhuispoort, en de bruid en de bruidegom kozen als huwelijkslocatie Boutiquehotel Catshuis in Leeuwarden. Erik en Anita sliepen in Van der Valk Leeuwarden en toen wij voor de huwelijksceremonie hielpen inchecken en de koffer - een koffer met toekans, heel toepasselijk - alvast op hun kamer zetten, maakte ik dit snapshot in de lift.


Trouwfoto Van der Valk Hotel Leeuwarden

Ik fotografeer altijd door. Niet alleen omdat je op je gemak voelen voor de camera belangrijk is, maar dat is wel deels de reden. Als ik op onbelangrijke momenten een lens in je gezicht duw, dan ben je daar op een belangrijk moment niet meer van onder de indruk. Alles om te wennen aan de camera! Zo ook in het Van der Valk Leeuwarden, waar Erik en Anita in de lift stapten. Mijn belichting was niet ideaal maar ik maakte een ontspannen foto op een onbewaakt moment, waardoor Erik en Anita er natuurlijk op staan.


Toplocatie bruiloft Friesland

Een toplocatie voor je bruiloft kies je zelf uit. Ik vind dat je als fotograaf op elke locatie een portret moet kunnen maken, zelf zoals hier in de lift van een hotel. Ik gebruikte het patroon op de wanden van de lift en de lichtval van de lamp die in de lift aanwezig was. In zwart wit fotografie is dit sowieso een succes.


Bruiloft Catshuis Leeuwarden Discotheek Fire

Erik en Anita trouwden bewust in het Catshuis in Leeuwarden, Dit Boutique Hotel zit namelijk op de plek waar vroeger discotheek Fire zat, en laat dat nou net zijn waar het bruidspaar elkaar precies tien jaar voor hun jawoord heeft ontmoet!

Location: Leeuwarden.

Keywords: Boutique Hotel Catshuis, Cathuis, Leeuwarden, Trouwfoto (2), trouwfotograaf (15), Van der Valk.

Copyright © Fardo Dopstra 2021