Bruidsfotografie Friesland Groningen
Fardo Dopstra Fotografie
Home »
Fardo Dopstra Fotografie

Bruidsfotografie Friesland Groningen

Bruidsfotografie Friesland en Groningen

Als je de voorbereidingen voor je trouwdag in Friesland en Groningen wilt laten vastleggen, zijn wij bij zowel de bruid als de bruidegom van de partij. Die uurtjes in de ochtend, als er wat zenuwen zijn, als er naar de rest van de dag wordt uitgekeken.... Wij vinden ze perfect om oog te hebben voor alle details die jij je wilt herinneren.


Knoopjes achterop jurk vastmaken

Een klusje dat vaak tijdrovender is dan gedacht, is het vastmaken van de knoopjes op de rug van de jurk. Het is een prachtig onderwerp voor een foto: de hulp wordt in beeld gevangen, maar ook alle details van de jurk die met zoveel zorg is uitgezocht. Men zegt wel dat de trouwjurk het belangrijkste kledingstuk is wat een vrouw ooit zal dragen. Ik wil best een lans breken voor een chillbroek en een dikke trui. Die zijn in mijn leven ook heel belangrijk. Maar niet voor op de trouwdag. Dit exemplaat koos Anita, met een prachtige kanten top met een doorschijnende rug met kant en knoopjes.


Tips voor dichtdoen trouwjurk

Heb jij ook een trouwjurk met knoopjes? Het ligt voor de hand dat je iemand vraagt om jou te helpen bij het aankleden, zoals je moeder, bruidsmeisje of zus of vriendin. Wil het niet lukken met het vastmaken van de knoopjes? Tip: gebruik een vork om de lusjes er omheen te tillen, dan gaat het veel sneller. Dat scheelt stress. Je wilt je partner natuurlijk niet te lang laten wachten ;)

Location: Friesland.

Keywords: bruidsfotograaf Friesland (4), Bruidsfotograaf Groningen (10), Bruidsjurk, Kant, Knoopjes, Trouwen in Friesland, Trouwen in Groningen (5), trouwfotograaf (15), trouwjurk (3).

Copyright © Fardo Dopstra 2021