Engagement shoot Bolsward Miranda + Hamed en de gouden tip voor als je voor het eerst voor de camera staat

Engagement shoot Bolsward Miranda + Hamed en de gouden tip voor als je voor het eerst voor de camera staat

Dit zijn Miranda en Hamed en ze zijn su-per-ver-liefd! Trouwfotograaf Friesland

We hadden al uitgebreid live gesproken en ge-appt over hun voorgenomen huwelijk. Op een koele vrijdagochtend troffen we ze in de Broerekerk in Bolsward. Deze dertiende-eeuwse kerk ken je misschien nog uit de trouwreportage van Patrick en Annemieke. Het leek Miranda en Hamed leuk om hier hun trouwfoto’s te maken maar logistiek is het niet in te plannen om op nu trouwdag heen en weer naar Bolsward te sjezen.

Fotoshoot zonder ervaring

eerste keer gefotografeerd worden

engagement shoot Bolsward Broerekerk

Trouwfotograaf Groningen

Engagement shoot boeken

Miranda en Hamed stonden voor het eerst voor de camera dus ze wisten ook niet zo goed wat ze konden verwachten. Een engagement shoot of verlovingsshoot is een prima gelegenheid om dat te ervaren. Dan is dat op je trouwdag in ieder geval niet nieuw meer, dat is weer een zorg minder.

Trouwfotograaf Groningen

Trouwfotograaf Friesland

Trouwfotograaf Friesland

Miranda en Hamed deden precies zoals ze altijd deden, en dat was ronduit perfect. Ieder moment konden wij zien hoeveel ze van elkaar houden. Hamed behandelde Miranda als een koningin, en Miranda kon haar ogen niet van haar verloofde af houden.

Trouwfotograaf Friesland

Trouwfotograaf zoeken

Verloofd

Fotograaf Friesland

Speciaal voor de gelegenheid droeg ze een jurkje dat gemaakt was door haar aanstaande schoonmoeder. Hamed had over zijn smetteloze blouse de jas aan die hij droeg toen hij Miranda voor het eerst ontmoette.

Fotograaf Groningen

Trouwen Broerekerk

Trouwen in Groningen

Fotograaf Friesland

Fotograaf Friesland

Fotograaf Friesland

Fotograaf Groningen

Liefde en looks

Met de liefde en de looks zat het dus helemaal goed. Wat de weergoden je geven, is altijd maar afwachten. Maar ook dat was al even perfect als dit enorm verliefde stel. We hadden bewolkt weer besteld, en dat kregen we! Nu zul je misschien denken: een zonnetje is toch wel zo fijn? Als fotograaf ben ik geobsedeerd door het weer. De Broerekerk heeft een glazen dak. Dat betekent dat het er mooi licht is. Maar als de zon daar fel doorheen schijnt, krijg je harde schaduwen in het gezicht, en dat staat meestal niet zo mooi op de foto. Nu was het licht mooi zacht.

voor het eerst voor de camera, hoe is dat?

Fotograaf Groningen

Fotograaf Friesland

Bruidsfotografie Groningen

Kortom: het was perfect. Miranda en Hamed hebben wat betreft het foto’s maken fijn kunnen proefdraaien voor hun grote dag. Daarop verheugen we ons enorm!

Portretfotograaf Groningen

Bruidsfotograaf Bolsward

 

Liever een engagement shoot in de natuur? Bekijk die van Berthe en Peter in het natuurgebied rond de Drentsche Aa.
Betoverd door de Broerekerk? Klik hier >> Patrick en Annemieke lieten er hun trouwreportage maken!