Sweet sixteen fotoshoot Opende Groningen – Nadine

Sweet Sixteen Fotoshoot – Nadine

Als verjaardagscadeau kreeg Nadine van haar moeder een sweet sixteen fotoshoot. Ze werd onlangs zestien en slaagde ook nog eens voor haar eindexamen. Deze avond had ik niet zomaar iemand voor de lens. Betoverend mooi, slim, en super aardig; een heel lieve meid en een top vriendin. Na de zomer start deze zorgzame dame met haar opleiding in de verpleegkunde. Nadine is ook sportief: ze  volleybalt niet onverdienstelijk. Ze heeft meer gevoel voor stijl dan ik me ooit zou kunnen wensen. Haar twee outfits die ze mee had genomen stonden haar fantastisch. Ze had nog nooit voor de camera van een professionele fotograaf gestaan maar ze deed het geweldig.

Fotograaf Groningen

 

Een top ervaring!

Toen we op de locatie aankwamen deden Erik en ik gauw even een verkenningsrondje. Ik werd meteen verliefd op dit plekje met deze bloemen. Het licht was echt top voor een fotoshoot, echt alles zat mee. Een van onze favoriete lenzen was een poos weggeweest. Die lag ter reparatie bij de fabrikant. Maar vanavond konden we die weer gebruiken. We hadden er terecht veel zin in!

Portretfotograaf Groningen

Sweet Sixteen Fotoshoot

Van tevoren hadden Nadine, haar moeder en ik al via e-mail,  Messenger, Whatsapp en Pinterest contact gehad om te bespreken wat Nadines wensen waren voor de sweet sixteen fotoshoot.  Nadine nam haar moeder en vriendin Lisa mee naar de shoot, die plaatsvond in Opende bij camping De Watermolen. Uiteraard waren Erik en ik hard aan het werk, (dank lieverd voor het slepen met de reflectors, de tas, eh, alles eigenlijk) maar het was ontspannen en gezellig. Ik voel me bevoorrecht dat ik door dit werk zoveel leuke mensen mag ontmoeten en iets moois voor ze te kunnen maken.

Sweet Sixteen Fotoshoot

fotoshoot Groningen

Het gouden licht benadrukte Nadines ogen en prachtige krullen. Zijn er al mensen positief jaloers? 😀

Sweet sixteen fotoshoot

fotograaf Groningen

Fotoshoot Groningen

Sweet sixteen fotograaf Groningen

Portretfotograaf Sweet Sixteen

Sweet Sixteen Fotograaf Groningen

Fotoshoot Opende

Nadine had gevraagd om foto’s in neutrale kleuren en zwart-wit. Die heb ik er dus ook veel voor haar bij geleverd, zoals deze:

Sweet sixteen fotoshoot

Fotoshoot Groningen

 

Ze vond de sweet sixteen fotoshoot een leuke ervaring. Wil jij ook zo’n ervaring? Stuur me een berichtje om jouw shoot in te plannen! Meer zien kan hier. Lees wat anderen er van vonden via deze link. Meer over mij vind je hier of op de FAQ sectie van mijn website.