Maternity shoot Groningen – Saakje en Feike

zwangerschapsfotografie-Groningen-1

Feike en Saakje kregen een maternity shoot bij mij cadeau. Ze verwachten over drie weken een kindje. De fotoshoot vond plaats in de 37e week van de zwangerschap. Via WhatsApp hadden we contact over een mooie locatie en Feike en Saakje kozen er uiteindelijk voor om van Drachten naar Groningen te rijden om bij de Vogelplas bij Kardinge de shoot te laten plaatsvinden. Het licht was precies zoals we gehoopt hadden – stukken beter dan een week eerder, toen we eigenlijk de foto’s zouden nemen maar toen regende het pijpenstelen. Het humeur van Saakje en Feike was ook stralend, zelfs met alle muggen die ons helemaal lek staken.

Zwangerschapsfotografie Groningen 2

Zwangerschaps

Zwangerschapsfotografie Groningen 3

Dichtbij de stad is toch veel natuur te vinden. Ik vind het geweldig om buiten foto’s te nemen. In de natuur gedragen de meeste mensen zich ook natuurlijker 😉 en dat levert authentieke foto’s op.

Zwangerschapsfotografie Groningen 4

zwangerschapsfotografie 5

Zwangerschapsfotografie 6

Zwangerschapsfotografie Groningen 7

Saakje en Feike: een voorspoedig laatste stukje zwangerschap gewenst, en tot binnenkort als de kleine er is!